dimecres, 26 de novembre de 2014

Ultratrail collserola La Popular, Rupit Taradell i una mica de UTM


Com marquen els canons, després de 8 mesos d’inactivitat feia un ultra, i en les dues darreres setmanes una marató i una mitja. Potser ho hauria d’haver fet al revés ;-)

El cert és que, tot i la paradoxa, penso que no ha estat tant malament. El que més m’ha costat és agafar velocitat i per tant començar per una cursa més lenta i acabar pels 23 km del passat divendres, el 95% dels quals corrent, tampoc ha estat tan irracional com sembla.

Què dir de la Rupit Taradell? Marató exigent però ràpida, organitzada per i per a gent maca i sobretot amb avituallaments de luxe. Si voleu conèixer la zona i veure grans paisatges, diferents tipologies de vegetació, pistes i corriols, feu-la. Si sumat a això teniu la sort de tenir bon temps i compartir-la amb amics, doncs encara millor.

Particularment vam fer una cursa de menys a més, primer els 12 tots junts petant la xerrada i després quan ja érem 6 i després 4 a un ritme més rapidet, acompanyat un any més pel Mikel i per primera vegada amb la Núria i el Raül (que aprofitava el seu millor nivell per gaudir de tots i cadascun dels avituallaments, inclòs del Iogurt ;-) ). Bones sensacions, aquella curiosa virtut que té el cos humà d’anar petat als entrenaments i bé en cursa.

La Popular de l’Ultra de Collserola (23km) va ser diferent. La feia gràcies a l’Álvaro i acompanyat del Toni (la qual cosa sempre està bé). No sabíem si sortir ràpid o no, i vam decidir que ho decidiríem en cursa. Després de sortir tranquils i enrere, ens vam anar animant per una zona semiconeguda i plena de corriols que ens van fer anar prement l’accelerador. La distància i el perfil del recorregut fa que es corri quasi tota l’estona, i així ho vam fer. Conclusió es fan més de 1.100 metres positius, però com que són pujades curtes doncs et forces a córrer, divertit per una Mitja, duríssim per curses més llargues (després he sabut que curiosament quasi tot el desnivell es fa a la Mitja perquè en els altres 22km només es fan 500 metres més i en els altres 60 per la Ultra 1500).

Resultats
 

Ultra Montsant
37 de 243
Pau Cortadas Guasch
19.00.05
http://utmontsant.livetrail.net/coureur.php
http://utmontsant.livetrail.net/lstPartants.php
 
Rupit Taradell
46 de 996
PAU
CORTADAS GUASCH
05:39:38
http://www.runedia.com/sc/php/resultados.php?cid=211&sid=A&pag=1
http://www.runedia.com/sc/php/sc.php?cid=211&dorsal=445

Popular Collserola
37 de 434 acabats           
Alvaro Del Río Vega (el meu patrocinador en aquesta cursa ;-) )
2:15:56                
BCN Dragons
http://utcollserola.com/inici/resultats/resultats-la-popular-2014/

6 comentaris:

piernas ha dit...

Madre mía jajajajajajajaj . Coje el testigo al Dennis de entrenar poco y fundir. Aunque a ver si te puedo fundir en alguna.

Has visto la Marató i Mitja de l'Ardenya? El día 6 en Santa Cristina d'Aro?

Pau ha dit...

Quizas entreno mal, pero poco no ;-) que me estoy cascando más de 200km al mes
Ardenya cae siempre en la Purissima, y me pilla de puente

piernas ha dit...

Jajajajajaja eres un adulterador!!!!!!! Si eso es lo que hago yo jajajajajajajajajajajajajajajjajaajajajaj mentirosillo.

Y sabes si esta bien la de l'Ardenya?

Pau ha dit...

Me han hablado bien, pero era un corredor local, así que quizás poco objetivo

Dioni Tulipán ha dit...

Quin Comeback Pau!!

Et felicito, molt bé... i a més a més cascant 200 kms/mes.

En breve nos veremos de nuevo, entonces!!

Pau ha dit...

Nos vemos Dennis, però el futur segueix sent incert.

Les Curses més rendibles