dimecres, 11 de desembre de 2013

Noves experiènciesJa fa unes setmanes la Ivet ens comentava que pujaria a la Cerdanya per la Puríssima i s’oferia a ensenyar-nos a fer esquí de fons, de fet la proposta era un cap de setmana carregat d’activitats i així va ser, sobretot per ella. Arribava dissabte a la tarda, i quasi sense baixar de la furgo enfilàvem un bon i maco grup cap a la Font Llebrera, un clàssic d’aquest estiu. La neu, que va dificultar una mica la pujada però sobretot la baixada, va fer que el recorregut fos especial. 


Les fotos parlen per sí soles.
L’endemà anàvem cap a Guils a provar un nou esport, l’esquí de fons. Malgrat l’esforç de la Ivet, semblàvem ben bé 4 ànecs sobre el gel, però mica en mica li vam anar agafant el “truquillo”. Ens vam riure molt, però em vaig quedar amb les ganes de fer més. Així que haurem de repetir.


Sense afegir gaire sucre, dir que va ser també un bon cap de setmana a nivell d’amics, a alguns feia temps que no els veia, i que vaig veure a la Bea molt animada i en forma, cosa que m’encanta. 
I ara dos vídeos amb la GOPRO 
video

video

2 comentaris:

Bea ha dit...

Cert, m'ho vaig passar bomba!!! Gràcies Ivet, i gràcies nois: va ser genial. I a mi súperwoman Li, petonets, ets la millor! per cert Pauet, m'agrada el teu sucre: molt!

Bea ha dit...

Cert, m'ho vaig passar bomba!!! Gràcies Ivet, i gràcies nois: va ser genial. I a mi súperwoman Li, petonets, ets la millor! per cert Pauet, m'agrada el teu sucre: molt!

Les Curses més rendibles