dilluns, 25 de març de 2013

Cosa de l'es estadístiques

Mirant les estadístiques del bloc, sempre m'ha cridat l'atenció que una de les entrades més vistes és una opinió sobre els europeus a Barcelona del 2010. Ja em feia gràcia que la meva opinió interessés, però revisant l'entrada, em sembla que la gent no arriba al bloc per saber què penso...
http://www.ironpanic.com/2010/08/no-em-sento-del-tot-orgullos-dels.html


Más planos indiscretos olímpicos, Snežana Rodić

4 comentaris:

Ana ha dit...

jajaja tiran mas dos tetas...

Carles Vidal ha dit...

No se si tu havia dit, pero sempre m'han encantat les estadistiques....soc molt d'estadistica jejeje

Bea ha dit...

I jo que pensava que el que feia pujar l'estadística era la meva secció... ilusa!!!!

piernas ha dit...

Buajajjajajaj que grande!!!! Blog rollo Telecinco ;)

Les Curses més rendibles