dimecres, 27 de febrer de 2013

Un mes de canya

Això és el què ha estat el febrer, amb 3 mitges i la tirada llarga. La sensació és que cada vegada vaig més lent però l’experiència em diu (o això espero) que és normal ja que ara estic fent càrrega i quan descansi recuperaré l’estat de Granollers millorat. Encara em sobren uns pocs segons en el ritme, el 3.15 a la marató va justet, però m’agradarà intentar-ho.
Sigui com sigui he anat complint el 70% de l’entrenament del Jaume Leiva, especialment pel què fa als entrenaments canyerus, he acumulat kms amb un febrer que superarà els 250km i he fet bones series. Com sempre, i per desgràcia ja comença a ser habitual, no he complert amb el pes, sembla que els 80 estan consolidats i tot i els durs entrenaments no baixo, és més els darrers dies he augmentat i tot. També el nivell de descans és deficitari, i d’alguna manera afecta al meu rendiment.
Les tres Mitges han anat de la següent manera:
Granollers: La meva idea era fer 1.30, no tenia ni idea de l’estat en què em trobava i em volia testar. Al final vaig clavar el ritme, 1.30.03, fent de menys a més i content tenint en compte l’esforç del Duatló el dia abans.
Pel Duatló us deixo la crònica del Joako, ja que millor tampoc ho sé explicar: http://talesfromthepenaltybox.blogspot.com.es/2013/02/fundirse-acto-1-de-2.html

Foto de Triatló Fisiorutpujol

Orihuela: M’ho havia pres com un anar a gaudir de la Mitja, però les bones sensacions em van fer anar prou ràpid. 1.31.44 arrossegant el Croozer amb el Víctor, més d’un minut per sota de fa dos anys amb el Guillem. Content.Barcelona: D’Orihuela vaig sortir amb molt dolor als bessons, si no fos perquè ja em conec una mica fins i tot pensava que podia ser algun trencament o contractura, per sort a Barcelona no calia forçar la màquina, em vaig estalviar fer tirada d’acumular dissabte i no vaig tenir cap problema a la Mitja, en què juntament amb la Martina i el Nacho vam clavar les dues hores 1.59.49.
Foto de Trienjoy
I la tirada llarga: Si em trobava molt bé aniria a ritme marató durant un bon tram i el que sí volia era un ritme final entre 4.40 i 4.50. Van sortir dues hores i 32 minuts per fer 32 kms (4.45) i unes sensacions prou bones a nivell de mínim desgast. El recorregut va tenir fortes rampes de pujada, puntuals però que em trencaven el ritme, i sobretot molt vent, que em va perjudicar al principi però que em va ajudar a acabar amb bones sensacions. Bona part del recorregut vaig ser acompanyat del Jaume.
Ara toca alguns entrenaments més durs i ja començar a reduir per arribar ben descansat el 17.

2 comentaris:

Joaquin Busto ha dit...

Estas a tope!! las sensaciones que emites son de fortaleza total y eso supongo que ya es media maratón...!!

Pau ha dit...

Eso es porque estoy gordo y cuando corro doy miedo ;-)

Les Curses més rendibles