dimarts, 8 de gener de 2013

No seria el meu millor any

Després de moltes temporades, aquest 2012 no he arribat als 2.000kms corrent, tot just m'he quedat als 1600, i el pitjor és que pràcticament és el mateix que he fet en bici i ja no parlem de natació. La nova etapa de la vida, més dedicada a la família, conjuntament amb un seguit de lesions n'han estat la causa. Em vaig quedar sense la marató de Barcelona però curiosament aquestes reduides xifres en quant a volum es compensen amb dues competicions d'ultradistància: la Trailwalker de 100km i Cavalls del vent de 90, i totes dues amb prou bon rendiment vistes les circunstàncies.
Pel 2013 estic molt indecís, no sé si córrer la Ultra de la Cerdanya o si simplement fer competicions i valorar a final d'any si vaig cap a UTMB 2014... No ho sé, no acabo de veure cap a on anar i és que la meva actual vida no em permet fer previsions a llarg termini.
El què està clar és que sense deixar el triatló de banda (alguna competició faré), em centraré en el trail, és el que ara em motiva i permet entrenar.
Per la http://www.ultrafons.com/vcuf.htm busco amb qui fer-la així que si algú s'anima ja sabeu, passo de fer-la sol. Això sí, hauríem de tenir un ritme similar.
El 2013 a la Cerdanya va començar amb un sorprenent mal estat de forma, però amb ganes de fer esport i sobretot amb molt bona companyia: Ferran, Borja, Bea i Nacho!

Una entrada ràpida que de fet em serveix per demostrar que molt temps per dedicar-li al bloc tampoc tindré.

7 comentaris:

Ferran ha dit...

Però la VCUF ... és Non-Stop, oi? O estic equivocat?

A la foto hem quedat molt bé jejeje

Ferran

Nota: estic igual amb el bloc :-)

piernas ha dit...

Estamos hablando de la de 214 km ????? Mucha tralla no? No estas mayor ;)

Dioni Tulipán ha dit...

Ostres Pau,
Això són paraules majors!!!
214 kms?!?!?

Ànims amb els peques.

gunner ha dit...

Gran foto!! ;)
Ànims que segur que el 2013 serà un bon any!!
2009: embarassats del Guillem
2010: neix
2011: embarassats del Víctor
2012: neix
2013: ...

Pau ha dit...

Ferran Non.stop, i a més millor arribar de dia, que sinó no t'espera ni déu a PuigcerdàPiernas, ya veo que me devuelves lo de "Patata", soy un tío joven. dennis, ja saps que per mi les teves marques són paraules majors. Gunner, ni de conya...

Bici-Vici ha dit...

He arribat al teu bloc per casualitat i he pensat en aquest escrit que vaig fer jo.

http://bici-vici.blogspot.com/2011/10/com-tenir-fills-i-no-deixar-de-fer.html

Espero que et sigui útil i s'accepten noves idees per afegir i compatibilitzar esport i família!

Pau ha dit...

gràcies, és curiós perquè moltes opcions són mentre un fa tal, l'altre qual... Està clar que el que serà difícil és tornar a fer esport tots junts, com dius però hi ha artilugis.

Les Curses més rendibles