dilluns, 14 de gener de 2013

El dissabte sí que vam ser ardilles!!!

Anem corrent per uns corriols de Sant Just, el Nacho i jo primer, el Mikel i l'Espriu després. El Nacho em comenta que li mola molt i que quasi no hi ha ningú, jo li dic que no és normal, i de sobte... Ens trobem un caçador.

I després un altre, i un altre... Com a bons esquirols el què fem és fugir de la zona, i és que estan fent la caça dels senglars.
Independentment del què pensi dels caçadors en general, trobo que organitzar-ho un dissabte i a sobre no tallar els camins és una animalada. En tot cas nosaltres, i més quan vam sentir els trets, ens vam cagar una mica.

Després, i ja a les Aigües van tornar els piques ardillerus de sempre, i aquí, per segona vegada consecutiva aquesta setmana, no vaig aguantar el ritme dels primers. Mica en mica.

2 comentaris:

XeviX ha dit...

Al costat de casa meva és habitual els diumenges, però aquesta temporada avisen amb rètols indicatius. Una vegada me'n vaig trobar un de cara dins un bosc espès, acompanyat de 8 gossos, i no és que faci massa gràcia la veritat.

Per mi el millor és allunyar-se'n, mai se sap què pot passar...

Dioni Tulipán ha dit...

Sí, sí, cuidadín!
Yo estoy directamente y públicamente en contra de esta animalada, y más de un susto han tenido los corredores de montaña..

Leyéndote parece mentira que en 4 días correrás sin despeinarte 3h15 :-)

Les Curses més rendibles