dijous, 2 d’agost de 2012

El meu millor enemic

Com m'agrada aquest concepte del "millor enemic" i és que especialment en els entrenaments de muntanya es millora molt perseguint o sent perseguit. Intentar pujar seguint l'estela dels que són millors que jo, donar aquell punt de més, córrer riscos baixant per arribar als ritmes suicides d'alguns dels meus "enemics", així és com estic millorant i sobretot com estic trobant l'esència del trail running.

1 comentari:

THE SOURCE TAGGING COMPANY ha dit...

Pau és realment així a les baixades és on es guanya temps a les ultra trails...al 2 Cares Aneto d´aquest any ...davant meu baixaven tots recte...i el primer que vaig baixar fent zigzag...era jo mateix...evidentment per tenir cura dels meus genolls!

Apa, ja podem entrenar baixades amb el Mikel...per CdV 2012!

Com tens la panxa? ;-) Dona un petó a la Bea i Guille de part meva!

Fins aviat!

Xavi.

Les Curses més rendibles