dilluns, 17 d’octubre de 2011

La cursa de la Dona

Si acabo de convèncer a la Bea (ho he de fer abans de demà que és el darrer dia), aquest diumenge al Canal Olímpic viuré la meva particular cursa de la dona. Per un costat en principi la Bea correrà un 10mil després de força temps, a més, aprofitant que és plana, ho farà amb el Guillem i el croozer. Per altra banda el Rafa i jo intentarem que l'Ana només es preocupi de córrer.
Ara que he perdut una mica la motivació aquest tipus de coses m'omplen molt. M'encanta anar a córrer una cursa amb la Bea de nou, després de la del Corte Inglés, veure-la amb ganes de fer una competició, i també m'agrada poder "ajudar" a l'Ana a aconseguir un repte espectacular. De fet espero estar a l'alçada, últimament de cap vaig molt sobrat, no em fa por fer una mitja en 1.29, però després ho converteixo a min/km, rodar durant una hora i mitja a 4.15, i ja em fa més respecte.


Sumat a aquest dubte de poder rodar als ritmes de l'Ana (avui faré un test a veure què), hi ha el tema de les wambes. Estic fet un cagadubtes (a part de poques ganes i possibilitats de gastar-me més pasta) i no sé què comprar-me, o sigui que arrossego les Precision 11 durant tota la temporada. Diumenge faran la seva darrera prova.

7 comentaris:

Ana ha dit...

Pau, tranquilo, vas sobrado! Hiciste la mitja del Half de Berga en 1h 30´!

A mí ya me está entrando el pánico. Mi cabeza no "asimila" eso de correr a 4´15" durante hora y media, así que procuro no pensarlo mucho. Lo cierto es que te agradezco un montón el detalle. Como el que se marcó Bea dejándome el trisuit.

Espero no fallaros :)

Anna ha dit...

Familia ho fareu de conya, ja veureu com si! Moooltissima sort i Ana eso esta ya hecho!
Una abraçada. Potser teniu sorpresa!

Dioni Tulipán ha dit...

Pau, no te quejas, que un ocellet m'ha dit que tienes un par de zapas "semi-nuevas", jiji.

Aun así, comparto el miedo que tiene la Ana. No por el tiempo suyo, que va a ser espectacular, sino por juntarte con el Rafa, y todos sabemos que los últimos kilómetros te costará reprimir las ganas de hacer unos kms sub 3'30...

Nos vemos el domingo!!

Ruben ha dit...

Ánimos a todos que seguro que lo conseguís! Ana, la sub 1h30 la tienes a tocar y con la ayuda de esa liebre de lujo será más fácil. Mucha suerte para el domingo!!!

Pau ha dit...

Bueno, bueno, tan sobrado no voy, pero el test de ayer me dio algo más de confianza!!! De totdas formas, hablar con Rafa no podré, jiji
Y menos cuando todavía me duelen los piés cuando gracias al dueño del pajarito de Dennis, o sea el mismo, me casco 25 kms el sábado, sin las plantillas.
Así que a comprarme wambas!

Ferran ha dit...

Sort x diumenge i gaudiu-ho molt!!

Pau ha dit...

Ferran, quan vulguis et fem l'Ana i jo de llebre a tu.

Les Curses més rendibles