dilluns, 5 de setembre de 2011

Sii la meva àvia tingués rodes seria una bicicleta (2)

I és que es repeteix la mateixa història tot i que ara amb una mica més de recança, i és que realment és una pena que no sigui bon nedador. Aquesta vegada vaig nedar còmode, fins i tot pensava que, tot i que alguns m’avançaven, ho estava fent prou bé. Però encara em queda molt, i em sap greu, perquè la distància olímpica m’agrada, i cada vegada penso més que és la meva (sobretot amb el límit de temps que tinc per entrenar), però si no surto bé de l’aigua, no puc fer drafiting i el segment ciclista es converteix en una semicontrarellotge amb un parell o tres de col·laboradors en el millor dels casos i tot plegat suposa un handicap important a l’hora de començar a córrer pel desgast acumulat.

La relació que faig jo és que reduir per exemple 3 o 4 minuts la natació suposaria més de 10 minuts de guany en el total de la prova. He comptat i dels 200 que tinc abans només n’hi ha 6 que nedin pitjor que jo, això ho diu tot.

Dit això el cert és que estic content, ho parlàvem amb l’Espriu, i de fet sortir de l’aigua en 31 minuts és més que correcte per mi. Després la bici, vaig fer una mitjana de 35km/h limitant el desgast, però fent més esforços dels necessaris. Probablement si anés en un grup millor, també tiraria, m’agrada, però podria descansar més estona i sobretot aniríem en general a un ritme més ràpid. I finalment el running en què una vegada més agafo un ritme creuar prou bo, que em dóna la sensació de no anar al límit però per contra tampoc em veig capaç d’anar més ràpid. Molt content amb els 41 minuts i pico, pitjor que fa dos anys però més que acceptable veient el poc volum i qualitat de l’agost.


Les dades són:
Pau Cortadas Guasch 2h25'26''
Posició 213 de 986 inscrits i 813 acabats
Temps primer: 1h58’44’’

Parcials
Natació: 31’24’’ Parcial 476
Bici: 1h12’21’’ Parcial 223 Compten les transicións (temps bici 1h09'31'' a 35.00km/h
Run: 41’41’’ Parcial 97
La meva participació al Tri Olímpic del 2009

5 comentaris:

Ana ha dit...

Venga, va, ánimo! Prioriza la natación en tus entrenos. Si te falta un poco de nivel, bajar 3-4min en 1,5k no debería ser complicado.

Dioni Tulipán ha dit...

Pau, entiendo tu "indignación", pero la verdad es que los 3 parciales me impresionen !!

A primera vista no parece que pierdes demasiado tiempo nadando (siendo la natación tan sólo una quinta parte del tiempo total) pero quizás con el rollo drafting tienes razón...

A propósito, en la foto parece que estés corriendo 10K delcalzo. No te lo habrá pegado el XeviX, verdad :-)

Muy buenos tiempos Pau.. das miedo!!

flashman ha dit...

Felicitaciones máquina, para ir pasado de peso está pero que muy bien. Jejeje.

Si yo fuera en bici y corriera como tú también estaría deprimido. Eso es ironía, de un lentico como yo. Como era, ah si, estás un poco llorica, no?

Ahora en serío, disfruta, que noto yo ahí un poco de amargura, que es buena para motivarse, pero no hay que dejar de divertirse con esto.

Abrazos a los tres.

Pau ha dit...

Ana, si tengo gente que me apriete en los entrenos de agua, seguro que acabaré mejorando un pelín.
Dennis, lo cierto es que acabé contento en general, pero como dices, si hay drafting no se puede nadar mal.
Flashman, es lo que tiene estar gordete, pero de verdad que disfruté y además me apetece el Half de Berga, ahí són sólo 400 más de agua y en cambio el doble de bici y sin drafting y el doble de running, bueno qué te voy a contar. Vienes a la Garmin?

Ana ha dit...

Este domingo quería ir a la sant jordi por la mañana. Si te (os) animáis, nos marcamos 4 0 5 k de agua. O si prefieres ir a alguna playa, pues tb. :D

Les Curses més rendibles