dilluns, 25 de febrer de 2008

Frenada important

El mal al bessó esquerra m’havia fet descansar una setmana de running, però no deixava de ser un cop. Aquest divendres, però ja m’he deprimit una mica més, amb una volta en BTT de només 35km, m’ha tornat i fort el mal al genoll dret, a la part de davant, i quan només en portava 25. És la zona marcada en vermell.
És el mateix mal que durant el Camino em va fer pensar per uns moments que no arribaria, i que no deixava de repetir-me “quan arribi a Barcelona, directe al metge”, però que començava molt més tard, entre el 50 i el 60km. El cas és que després de tres o quatre dies, mig antiimflamatori abans de sortir i bons estiraments se’m va passar quasi totalment.

Definitivament m’ho he d’anar a mirar, i espero que no sigui el final dels meus somnis.

Quina merda, estic tocat, moral i físicament.

No ha estat un bon cap de setmana a nivell d’entrenament ja que he menjat més del què em tocava, i no he tingut ganes de sortir. No he estat parat, però: dissabte pujada corrent a l'Aula i partidet de Bàsket amb els del 78, i diumenge, excursió a la Mola, no gaire llarga i agraïda. M’ho he pres com un descans actiu.És el mateix mal que durant el Camino em va fer pensar per uns moments que no arribaria, i que no deixava de repetir-me “quan arribi a Barcelona, directe al metge”, però que començava molt més tard, entre el 50 i el 60km. El cas és que després de tres o quatre dies, mig antiimflamatori abans de sortir i bons estiraments se’m va passar quasi totalment.

Definitivament m’ho he d’anar a mirar, i espero que no sigui el final dels meus somnis.

Quina merda, estic tocat, moral i físicament.

No ha estat un bon cap de setmana a nivell d’entrenament ja que he menjat més del què em tocava, i no he tingut ganes de sortir. No he estat parat, però: dissabte pujada corrent a l'Aula i partidet de Bàsket amb els del 78, i diumenge, excursió a la Mola, no gaire llarga i agraïda (m’ho he pres com un descans actiu).

3 comentaris:

Nic ha dit...

Ei tiuuu!! Va, ara no te'm trenquis, eh!!!! Fes-t'ho mirar i en 4 dies correm muntanya amunt, ok?

Fins aviat!
Nic

(no tinc temps per unes paraules més emotives, xò saps que stic amb tu, eh!! Parlem)

Pau ha dit...

Gràcies Nico, ahir vaig anar al metge i el de sempre: "antiimflamatori i visita al traumatòleg" el que ja sabia vaja. Perquè no em visita directament el traumatòlag i ens estalviaríem una visita.

Nic ha dit...

Home clar, és al traumatòleg a qui has d'anar!

I no passis pena si no és esportiu, pq jo a vegades ho trobo contraproduent. Estan acostumats a treballar amb penya molt canyera i van o bé a (i) operar directament, o bé a (ii) no fer-nos ni cas pq som aficionats... m'he trobat amb els dos casos, i no van ser capaços de solucionar-me el meu problema.

Quan vaig anar a un altre, se'l va veure més interessat i ara ja porto més d'un any amb les plantilles i el genol molt millor!!!!

Apasiau!
Nic

Les Curses més rendibles