dilluns, 26 de novembre de 2007

Ultraman

Hola,
Quan un veu l'Ironman com una fita gairebé impossible hi ha gent que es dedica a fer Ultramans, en tres dies 10km de natació, més de 350km de bici i 84km de running. Mireu la crònica en el seu blog, està molt bé, tant l'escrit com les fotos.
www.josefajram.com

4 comentaris:

Nic ha dit...

Si voleu una cosa realment motivadora, mireu això:

http://www.youtube.com/watch?v=cS596VsNEOE

En veure el sector de natació a mig video ja m'havia caigut la llàgrima... Tan de bò aconsegueixi jo algun dia arribar al cordill de la sabatilla d'aquest home.

Nic

Nic ha dit...

i ara m'he enrecordat d'aquest tb, que va més amb el tema:


http://www.youtube.com/watch?v=vGeK1X6EsKg

Nic

PD: Me'n vaig al sobre, que em clapo sobre el teclat.

Pau Cortadas ha dit...

Ei Nico, mola que facis comentaris, a més el primer vídeo és molt bo.
De totes maneres crec que tothom té mèrit, des del que fa una cursa de 5km fins al que fa un ultraman, des del que guanya fins al que perd, del que té un cos privilegiat al que ho fa amb cadira de rodes...
El més important és tenir objectius i intentar assolir-los.

Nic ha dit...

Ja ho pots ben dir, i no crec que en els meus posts hagi donat a entendre el contrari (al menys no era aquesta la meva intenció).

També m'agradaria arribar a la sola de la sabatilla de'n Josef en l'àmbit esportiu, eh!

Nic

Les Curses més rendibles