dilluns, 1 d’octubre de 2007

Descans definitiu per començar a tope

Com que feia molt que no parlava d'esport, i veient que al final necessito una mica de descans, deixo per escrit els ànims de la gent de cara a la temporada que ve. De moment la Bea, que sembla que les curses de 10km se li han quedat curtes ja parla de prova l'any que ve una mitja marató (probablement Granollers) i una Triatló (ja veurem una). El David i el Robert van a per la marató de Barcelona i a l'Ivan l'estic enganyant per acompanyar-me a alguns dels reptes, a l'igual que el Nico.
A més al Carles també el veig amb ganes i el Lluís sembla que comença a entrenar a l'altra banda de l'atlántic, ànims a tots, espero que tingueu temps.
A partir de mitjans de novembre jo m'hi poso de nou, i aniré penjant els entrenaments (el blog recuperarà el seu esperit inicial).
Jo vaig començar bé el setembre, però a partir del dia 15 em vaig desinflar, massa coses al cap, així que com he dit ara durant un mes o mes i mig entrenament només de maneteniment, 3 o 4 dies a la setmana.
Acabo amb un comentari de la Bea després de la Cursa de Bombers i en què es pot veure l'alegria de superar l'objectiu...
Bea dijo...
Ei, NIKERUNNERS (quina ràbia faig,no? Es què com que he baixat de l'hora, pues parlo com els meus SUPERNIKETRAINERS, ji,ji!!!)!!!! Què tal? Jo súper feilç, mirant cada tant el meu sms de NIKE dient-me la meva marca!!! Què guai!!! El dia va ser una mica merda, però els campions vam aguantar. Als que no vau venir us vam enyorar!!!
2 / abril / 2007 20:13

1 comentari:

Bea ha dit...

Què guapo que és el meu maridet!!! M'encanta que ens anem motivant, no? El que passa que ara que queda per escrit, el pressing és considerable... Puuufff!!! Així vist en formal fa yu-yu: una MITJA MARATÓ i una TRIATLÓ. Ahí es nada!!! Mi súper hermanito (mi otro trainner) se estará riendo a carcajadas... El sabe como nadie cuál es mi estilo: SLOW RUNNING (no Robert?).

Les Curses més rendibles