dijous, 3 de maig de 2007

Salou 10 de juny

Ja vaig trobant informació de la meva primera triatló, a més està bé perquè el 10 de juny a Salou es farà una sprint (pels que ens estrenem) i una olímpica (pels veterans). Ara queda poc més d'un mes, temps suficient per preparar-la (no diré noms...)

http://www.tri-trials.com/

5 comentaris:

Nic ha dit...

Jod... tu el que vols és poder dir la frase mítica:

"Jo, de fet, faig triatló"

Què cabró!

Jo demà començo la natació... (de bici ja en tinc prou http://www.imagestation.com/6893705/3920252876 )

Nic

Pau Cortadas ha dit...

Tampoc entrenis massa, eh!
Carles, jo segur que faré la sprint

Pau Cortadas ha dit...

Nico,
Què he de fer per federar-me, val la pena? He vist que m'estalviava quasi 10 euros només amb la cursa de Salou.

Nic ha dit...

Ieps!

No sé què dir-te... les que jo havia fet (uffff, ja fa més de 6 anys!) com que era més d'estar per casa no era necessari, i el preu era ben bé el mateix tant si estaves federat com si no (i força més baix... 2000 pel·les!). El que recordo és que, a la darrera que vaig fer, quasi em quedo sense participar pq van donar preferència als federats.

De fet ho fan únicament per l'assegurança federativa, i si no la tens, has de pagar el plus del seguro a l'inscripció. No sé el preu de federar-se, però potser podem trucar a la federació catalana (933079332) i preguntar.

Parlem,
Nic

Pau ha dit...

Nico,
Ja ho he trobat, federar-te costa 65 euros més 10 de comprar el chip, així que de moment passo (quina estafa).
PD: Ja tinc la bici de carretera.

Les Curses més rendibles