dimecres, 25 d’abril de 2007

Trobada a la cursa del Corte Inglés?

Havia proposat de quedar un dia tots aquells que no ens vam poder trobar durant la cursa dels Bombers per culpa de la rasca que feia. Què us sembla si aprofitem la cursa del Corte Inglés. Després podríem fer un parell de grups amb ritmes de 5.30 minuts i 6.15 i córrer tots junts.I per acabar... un dinar de germanor.
Qui s'apunta?

4 comentaris:

Pau ha dit...

què, qui s'apunta?

Bea ha dit...

Jo estic una mica desmotivada, ja que després de baixar de l'hora a la cursa del Bombers, vaig còrrer una del Cole de Metges i ho vaig fer fatal. Però suposo que m'acabaré animant.

Speedy ha dit...

Hola Pau, te devuelvo la visita ;)
Yo de momento no se si iré a la cursa, según se vaya acercando el día iremos viendo..
Un saludo

Alexandre ha dit...

Buff veient la meva forma física com no vagi en moto al dinar directament jejeje. Apa correu molt

Les Curses més rendibles