dilluns, 5 de març de 2007

Marató de Barcelona 2007 (3.35)


Moltes gràcies pel recolzament logístic, físic, moral o simplement per aguantar els meus rotllos.5 comentaris:

ivan ha dit...

moltes felicitats!
realment vist avui amb el sol que feia ahir fa molta enveja... suposo que no va ser tan maco!
avui començo a entrenar jo, 14:30 a la carretera de les aigues per la part de ciutat diagonal, en un futur molt llunyà a lo millor em puc plantejar fer mitja marató en el teu temps de la marató sencera

Nic ha dit...

MOLTES FELICITAAAAAATS!!!

Irene ha dit...

Moltes felicitats Pau! Va ser molt emocionant! Espero que estiguis del tot recuperat.

Pau ha dit...

Hola, semblo el meu avi cada vegada que m'aixeco de la cadira, i baixar les escales és una creu, per la resta tot bé ;-)
Ivan, falsa modèstia, amb entrenament pots fer temps molt bons.
Nico a partir d'ara tinc dos temes pendents amb tu, 20km per muntanya o entrenament en bici. posa tu la data.

Bea ha dit...

Ei, el meu maridet maratonià Fido Dido és el millor!!! Si o no? Jo vaig plorar, cridar i em va encantar estar amb tots. Sou collonuts!!!: els fans, el corredors soporters, les parelles dels corredors soporters, la family, els amics que van enviar l'energia en la distància... Tots!!! Mua

Les Curses més rendibles